9. mars 2018 kl 9-15

FundraisingFredag: Øk organisasjonens inntekter

Avlyst grunnet sykdom - kurset blir satt opp senere, med mulighet til å melde seg på da.

Knif Fundraising inviterer til FundraisingFredag 9. mars. Hensikten med denne samlingen er å gi faglig input som skal øke inntektene for din organisasjon.

 

Vertskap for kursene er leder i Knif Fundraising, Marius Hammer. Foredagsholder er mangeårig fundraiser og tidligere innsamlingsleder i Danmisson, Charlotte Dyhr.Meld deg på her: bit.ly/KNIF_fundraising_kurs

 

 

FundraisingFredag: Øk organisasjonens inntekter

 

Denne samlingen er designet for alle som arbeider med fundraising. Fra den erfarende innsamlingslederen til den nyansatte markedskonsulenten. Disse samlingene fokuserer på konkrete tiltak for å øke gaveinntektene og beholde givere. Vi har valgt ut noen lønnsomme, aktuelle, og kanskje litt ”provoserende” tema. Målsetningen for disse samlingene er at du skal få ny innsikt, som du kan dra hjem og iverksette – og erfare økede gaveinntekter.

 

 

Tema 1:

Fremtiden er her: Online Fundraising

Fremtiden som vi har ventet på – muligheten for å samle inn store penger via digitale kanaler – er her. Mange frivillige organisasjoner har begynt å utforske dette, og noen har også begynt å få resultater. Samtidig brukes det mye penger på avisannonser og lignende som kanskje ikke gir tilfredsstillende inntekter. Denne samlingen vil gi deg en oversikt over mulighetene innen online fundraising, og hvordan du kan øke inntektene ved å flytte annonsekroner fra papirannonser til digitale kanaler.

 

 

Tema 2:

Kast ikke babyen ut med badevannet: Telemarketing fungerer

Telemarketing er en innsamlingsmetode som mange har sterke følelser rundt. Egne negative erfaringer med telemarketingoppringinger har lett for å prege oss, og avvise det som innsamlingsmetode for vår organisasjon. Og det er en kjerne av sannhet i det, for knapt noe er mer negativt enn dårlig telemarketing. Samtidig er god telemarketing et supert virkemiddel for å takke, for å oppgradere givere, for å skape lojalitet, og også for å verve nye givere. Denne samlingen gir en innføring i hvordan god telemarketing kan fungere, og hvordan det kan skape inntekter for din organisasjon.

 

Tema 3:

Ivareta dine givere: The Donor Lifecycle

Mange organisasjoner arbeider aktivt med giverreisen, eller givertrappen. Altså hvordan vi løfter giveren opp, fra å være interessert i vår sak, til å begynne å gi, til å bli fast giver. Denne samlingen berører samme tema, men fra et annet perspektiv. Nemlig giverens livsløp. Hvordan kan vi arbeide med giveren over tid, sørge for at han ønsker å gi, hjelpe ham i gang igjen om han slutter å gi, og koble giverengasjementet til giverens livsløp. Når skal vi be om de store gavene, og når skal vi begynne å snakke om testamente. Denne samlingen vil gi deg et perspektiv på giverreisen med personen i sentrum, og gode råd for å bygge en sterk relasjon som varer i hele giverens levetid.

 

Meld deg på her: bit.ly/KNIF_fundraising_kurs

 

Praktisk informasjon

Alle kurs avholdes i Knif sine lokaler, Storgata 33 a, Oslo. Begrenset antall plasser.

 

Dato: 9. mars kl 9-15. Det serveres lunch


Pris for FundraisingFredag er 1.850 kroner + mva pr person.

 

Meld deg på her: bit.ly/KNIF_fundraising_kurs

  • Facebook Social Icon