Fredag 28. september kl 9-15

FundraisingFredag: Lederdag

 

Disse samlingene er spesielt designet for mellomledere og ledere som har budsjett- og/eller personalansvar innen fundraising. Samlingene gir faglig input på hvilke grep du kan ta som leder, for å legge til rette for inntekstvekst.

 

Teama 1:

Gå ikke i fellen: Balanced Scorecard

Det er lett å komme i ubalanse i innsamlingsarbeidet. Fokusområder som innovasjon og læring skal balanseres mot behovet for gaveinntekter nå. Vi ønsker å være attraktive overfor våre givere, og samtidig må vi sikre oss at vi faktisk klarer å levere gode prosesser så innsamlingsarbeidet drives godt. Denne samlingen vil gi deg rammeverk for å forstå hvordan du skal skape en god balanse i din organisasjon – som legger til rette for inntektsvekst.


 

Tema 2:

Fundraisingledelse: Få det beste ut av ditt team

Som leder skal du håndtere mange forhold. Både budsjetter, medarbeidere og organisasjonen rundt deg setter krav og forventninger. I en hverdag med mange arbeidsoppgaver og tidsfrister er det lett å miste fokus på de lange linjene. Denne samlingen vil hjelpe deg til å få det beste ut av ditt team – og holde overblikket i en hektisk hverdag.

 

 

Tema 3:

Hvordan er dere unike?: Branding for organisasjoner

I innsamlingsmarkedet øker konkurransen, og mange frivillige organisasjoner har store profesjonaliserte kommunikasjons- og markedsavdelinger. Der din organisasjon tidligere kanskje hadde en ”flokk” som var lojale over tid, ser du kanskje at de yngre aldersgruppene ikke har samme tilknytning. Denne samlingen vil hjelpe deg å stille de gode spørsmålene: Hvordan er vi unike, og hvordan skal vi klare å fremstå som noe annet enn alle de andre?

 

 

Praktisk informasjon

Alle kurs avholdes i Knif sine lokaler, Storgata 33 a, Oslo. Begrenset antall plasser.

 

Dato: 28. september kl 9-15. Det serveres lunch


Pris for FundraisingFredag er 1.850 kroner + mva pr deltaker

Påmelding har ennå ikke åpnet.

  • Facebook Social Icon